Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Wie is er verantwoordelijk voor het onderhoud van de centrale verwarming en andere installaties?

Wanneer u een woning of bedrijfsruimte huurt van Vereniging Hendrick de Keyser bent u zelf verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van de centrale verwarming, zoals het ontluchten en bijvullen van de cv-ketel, en de mechanische ventilatie (mv).

Bij een storing kunt u contact opnemen met uw eigen onderhoudsinstallateur. Mochten er door slijtage onderdelen moeten worden vervangen dan zal de Vereniging deze kosten op zich nemen.

U kunt in dit geval contact opnemen met de afdeling Onderhoud via het emailadres reparatieverzoek@hendrickdekeyser.nl. U dient de originele factuur en een betalingsbewijs aan ons op te sturen.

In sommige panden zijn andere installaties aanwezig, zoals pomp- of liftinstallaties. De kosten van het dagelijks onderhoud hiervan zijn in veel gevallen opgenomen in de servicekosten. De Vereniging draagt in dit geval zorg voor het onderhoud hiervan.