Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Wat doe ik bij calamiteiten buiten kantoortijd?

Bij calamiteiten, zoals lekkages en gevaarlijke situaties als een gaslek, die buiten kantooruren plaatsvinden kunt u zelf contact opnemen met een vakman, zoals een loodgieter, aannemer of de netbeheerder. U kunt hen vragen de calamiteit te verhelpen, eventueel door de toepassing van een noodoplossing. Neem in dit geval zodra dit mogelijk is alsnog contact op met de huurconsulenten van de afdeling Huurzaken. Wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem structureel wordt verholpen en zorgdragen voor de verdere afhandeling van de door u gegeven opdracht.

Enkhuizen - Bagijnestraat 3

Voor het verhelpen van storingen aan de centrale verwarmingsinstallatie bent u verplicht om zelf een serviceabonnement af te sluiten. U bent hiervan op de hoogte gesteld bij het tekenen van de huurovereenkomst. Bij storingen kunt u zelf met deze installateur contact opnemen.