Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Voorstraat 19

2201 HJ Noordwijk-Binnen, ZH

Huurprijs per maand
€ 2.750,- excl.
Voorstraat 19
Huurprijs per maand
€ 2.750,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1550
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
210 m2
Buitenruimte
417 m2
Voorstraat 19

Royaal gezinshuis (vijf kamers), voormalige rentmeesterwoning, met grote tuin in centrum van Noordwijk.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 2.750,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Huisdieren
In overleg
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
210 m2
Gebruiksoppervlak
263 m2
Woonoppervlak
210 m2
Overige inpandige ruimte
53 m2
Buitenruimte(n)
417 m2
Perceeloppervlak
563 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, bad met douche voorziening
Aantal woonlagen
2

Indeling
Het pand bestaat uit een stenen voorhuis met een smaller stenen achterhuis en een houten aangebouwde berging. Het huis heeft op de begane grond alle woonvoorzieningen en op de 1ste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. In de nok van het dak van het voorhuis is een grote bergvliering.


Begane grond:

Bij binnenkomst in het stenen voorhuis, via de entreedeur aan de Voorstraat, is er een ruime hal (circa 15,5 m²) met links de opgang naar de opkamer (circa 13 m²). Deze ruimte heeft een raam aan de Voorstraat en een mooi balkenplafond.

Vanuit de hal is er een besloten woonkamer (ca. 49 m²) met links een uitbouw met een kachelnis met  aan weerskanten ramen op de zijtuin en een toegang tot de koele kelder (ca. 13 m²) onder de opkamer. Tegenover de keldertoegang is er een historisch trappenhuis (3 m²) met een oude bedstee. Het trappenhuis is betegeld met oude geel groene plavuizen. 

De woonkamer grenst aan de woonkeuken met een grote vaste kastenwand die aan beide kanten is te gebruiken.

De sfeervolle woonkeuken (circa 28 m²) in het stenen achterhuis biedt ruimte aan een moderne keuken voorzien van een kooktoestel incl. oven, een afzuigkap, en een opstelplaats voor een vaatwasser. Er zijn hier op de zijgevel een groot raam en een buitendeur en op de tuingevel eveneens een groot raam, dit geeft een prettig licht in de gehele woonkeuken.

Vanuit de keuken is er een gang (4 m²) met een separaat toilet ( 2 m²) en de toegang tot de bijkeuken (circa10,5 m²). De gang en de bijkeuken zitten in het achterste houten bouwdeel.

Zowel vanuit de houten aanbouw als rechtstreeks vanuit de woonkeuken is er toegang tot de ruime en zonnige tuin.


Eerste verdieping:

Via de prachtige oude spiltrap met groene en gele plavuizen wordt de 1ste verdieping van het voorhuis bereikt. Aan de ruime overloop (ca. 31,5 m2) grenzen aan de voorzijde twee slaapkamers (10,5 m² en 18,5 m²) met ramen aan de Voorstraat en aan de zijgevel, een eenvoudige badkamer met bad en dubbele wastafel (ca. 5 m²) een separaat toilet ( 2 m²) en aan de achterzijde de grote slaapkamer (25 m²) in het achterhuis met ramen op de tuin. Deze slaapkamer heeft een prachtige sporenkap in het zicht.

Tweede verdieping:
In de overloop staat een vaste steektrap die naar de vliering (36 m²) gaat. Deze ruimte is als bergruimte te gebruiken.

Locatie:

Noordwijk bestaat sinds 1 januari 2019 uit 4 kernen. Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en de Zilk. Dit pand ligt in het oude en charmante Noordwijk Binnen met wel 100 rijksmonumenten en een imposante kerktoren. Het is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto via de A44. NS stations zijn er in Leiden (14 km) en in Voorhout (7 km) en er is een goed busnetwerk.

Parkeren is betaald in de buurt van de winkelgebieden, maar het pand heeft de beschikking over twee plaatsen op eigen terrein.