Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Spaarne 17 unit F

Huurprijs per maand
€ 1.150,- excl.
Haarlem, Spaarne 17
Huurprijs per maand
€ 1.150,- excl.
Beschikbaar per
in overleg
Bouwjaar
1800
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
73 m2
Buitenruimte
0 m2
Haarlem, Spaarne 17

Kantoorunit (73 m2, 2 kamers) op de tweede verdieping van 18e eeuws stadspaleis aan de achterzijde, op loopafstand van het station en het winkelgebied.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.150,-
Servicekosten
€ 187,50
Glasverzekering
€ 3,-
Beschikbaar per
in overleg
Bijzonderheden
Opleverniveau kaal
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
73 m2
Gebruiksoppervlak
73 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
2
Voorzieningen
gedeelde toiletgroep, lift
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Indeling
In het Hodshon huis zijn naast de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen diverse bedrijven gevestigd. De in 1903 gebouwde aula is te huur voor representatieve ontvangsten en vergaderingen. De stijlkamers van het Hodshon Huis behoren tot de absolute top van Neoclassicistische interieurs in Nederland.

Begane grond:
Entree via de voordeur, achterdeur of binnenplaats aan de zijkant. Via het (dienst)trappenhuis of met de lift bereikt u de tweede verdieping.

 

Tweede verdieping:
De kantoorunit bestaat uit twee ruimtes en is aan de achterzijde gelegen. Vanuit de unit is prachtig zicht op de 'cour' (de oude binnenplaats) en op de binnentuin. De kamer betreft een voormalige slaapkamer en bestaat uit een grote ruimte en een aparte keuken met daaraan geschakeld een tweede ruimte. De toiletgroep (2 toiletten) wordt gedeeld door alle huurders van de tweede verdieping (totaal 3 kantoorunits). 

Bijzonderheden:
De in 1904 gebouwde aula is te huur voor representatieve ontvangsten en vergaderingen. Hiervoor geldt een kortingstarief van 25% voor u als huurder van het gebouw. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling. Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Locatie:
Gelegen aan het Spaarne aan de rand van het centrum van Haarlem, goed bereikbaar per openbaar vervoer. NS station Haarlem is op 20 minuten lopen gelegen. Parkeren betaald in de directe omgeving. Garage de Appelaar is op korte loopafstand