Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Sint Martinusstraat 2B

Huurprijs per maand
€ 1.150,- excl.
Sint Martinusstraat 2b
Huurprijs per maand
€ 1.150,- excl.
Beschikbaar per
In overleg
Bouwjaar
1763
Aantal kamers
7 kamers
Oppervlak
185 m2
Buitenruimte
50 m2
Sint Martinusstraat 2b

Deze woning aan de Sint Martinusstraat behoort samen met de oude herberg tot het 'Gouden Berg complex'. Sinds de late 18de-eeuw heeft het gebouw waarin deze woning is gesitueerd diverse functies gekend, waaronder een brouwerij, branderij, stijfsel- en azijnfabriek en een handel in koloniale waren en steenkool. Tijdens de laatste restauratie zijn er in het complex drie woningen en een woonhuis met atelier of werkruimte gerealiseerd. Vanwege de stoere uitstraling van het woonhuis is deze bijzonder geschikt voor een creatieve of ambachtelijke invulling.  

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.150,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
In overleg
Huisdieren
In overleg
Bijzonderheden
Relatief weinig lichtinval. Gedeelde tuin met de andere bewoners van het complex.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
185 m2
Gebruiksoppervlak
227 m2
Woonoppervlak
185 m2
Buitenruimte(n)
50 m2
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, bad, toilet
Aantal woonlagen
3
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Parkeren eigen terrein

Indeling
Begane grond, eerste verdieping en kleine kamer onder de kap.

Begane grond:
Ingang via de entree aan de voorzijde van het gebouw. Op de begane grond drie grote multifunctionele ruimten, geschikt als atelier of andere vorm van bedrijvigheid (35 m²,  17,5 m²,  29 m²) met een authentieke sfeer. Separate pantry met wasmachine opstelling, toilet, en ruime berging van (10 m²). De begane grond is verwarmd door middel van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Boven de bedrijfsruimte bevinden zich de woonkamer (33 m²), woonkeuken (25,5 m²) slaapkamer (12 m²) en badkamer (10,5 m²). Vanuit de keuken geeft een open trap toegang tot een slaapkamer onder de kap (8 m²). De eerste (en tweede) verdieping zijn voorzien van een bijzonder groot balken plafond. Op de eerste verdieping is tevens een ruime berging van 32 m².

Locatie:
Gelegen aan een rustig, rustiek straatje in het oudste deel van Tegelen. Het station, de A73 en A74 naar Duitsland bevinden zich op korte afstand.