Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Schuitvlotstraat 4

4331 SZ Middelburg, ZEE

Huurprijs per maand
€ 1.200,- excl.
Schuitvlotstraat
Huurprijs per maand
€ 1.200,- excl.
Beschikbaar per
01-05-2021
Bouwjaar
1594
Aantal kamers
3 kamers
Oppervlak
70 m2
Buitenruimte
18 m2
Schuitvlotstraat

Op de hoek van de Rotterdamsekaai en de Schuitvlotstraat staat het huis ‘De Vier Heemskinderen’. Het werd bij de stadsuitbreiding in 1594 gebouwd op de plek van een oude stadspoort. Na renovatie beschikbaar: driekamerwoning met moer- en kinderbintenplafond, ruime eetkeuken en ommuurde binnenplaats.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.200,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
01-05-2021
Huisdieren
In overleg
Bijzonderheden
Dit huis heeft lange trappen.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
70 m2
Gebruiksoppervlak
95 m2
Woonoppervlak
70 m2
Buitenruimte(n)
18 m2
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel
Aantal woonlagen
3
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Indeling
3-kamerwoning met binnenplaats in het historische centrum van Middelburg.

Begane grond:
Via een portaal bereikt u de prachtige hoge woon/zitkamer (ca. 29 m²) met beschilderd houten plafond, schoorsteenmantel en vaste kasten. Halletje met toegang tot toilet, trapkast en toegang tot de ommuurde binnenplaats (ca. 18 m²). 

Eerste verdieping:
Ruime eetkeuken met moer- en kinderbintenplafond (ca. 20 m²). De keuken beschikt over twee vaste (provisie)kasten. Ruime overloop met toegang tot toilet en een kast voor wasmachine en wasdroger.

Tweede verdieping:
Slaapkamer (ca. 12 m²) met twee vaste kasten. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Tweede slaapkamer (ca. 4,5 m²). Via de overloop bereikt u via een vlizotrap de vliering (ca. 15 m), geschikt als bergruimte.

Bijzonderheden:
De foto’s van het interieur tonen de woning vlak na een renovatie. Dit is niet meer actueel.

Locatie:
Gelegen op de hoek met de Rotterdamse Kaai, een zijtak van de historisch grote haven de ‘Kaai’,  is het mogelijk om op de kade te parkeren. Hiervoor kunt u een vergunning (zone 2) aanvragen bij de gemeente Middelburg. Het stadscentrum met winkels en gezellige terrassen is op 5 minuten loopafstand. Het station ligt op circa 15 minuten lopen.