Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Rijksweg 136

1981 LD Velsen-zuid, NH

Huurprijs per maand
€ 1.750,- excl.
Velsen-Zuid, Rijksweg 136
Huurprijs per maand
€ 1.750,- excl.
Beschikbaar per
direct
Bouwjaar
1650
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
195 m2
Buitenruimte
0 m2
Velsen-Zuid, Rijksweg 136

Kantoor/bedrijfsruimte op de eerste verdieping van het zuidelijk koetshuis op de historische buitenplaats Beeckestijn, een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats en van grote allure. Het is een oase van rust in de drukke randstad. Op de buitenplaats bevinden zich naast het hoofdhuis ook twee koetshuizen. In het zuidelijke koetshuis, rond 1720 gebouwd voor de plaatsing van de wagens en de koetsen, wordt een kantoor/bedrijfsruimte aangeboden van circa 195 m². 

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.750,-
Beschikbaar per
direct
Bijzonderheden
de te helen internetcapaciteit in dit object is gemiddeld tot laag (waarschijnlijk 23 Mbit/s down) via koper
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
195 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
2
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vrij parkeren

Indeling

Begane grond:

De ingang bevindt zich aan de zuidzijde (achterzijde) van het koetshuis.
Entree, ruime hal met plavuizen vloer en trapopgang (circa 20 m²).

Eerste verdieping:
Gang/overloop, drie kantoorruimtes (circa 13,5 m² / 13,5 m² / 16 m²) met goede lichtinval en via een kleine trap bereikbare ruime zaal (circa 123 m²) met een drietal dakkapellen en een groot raam in de kopgevel alsmede een pantry en moderne toiletgroep.

Bergvliering:
Via een vlizotrap is een bergvliering bereikbaar.

Voorzieningen:
- moderne toiletvoorziening
- pantry met aansluiting vaatwasser
- verwarming middels gas-cv / radiatoren
- deels voorzien van dubbel glas
- geïsoleerde kap
- buitenverlichting
- tuinonderhoud
- gratis parkeren op nabijgelegen parkeerterrein

Bijzonderheden

De begane grond van het zuidelijke koetshuis wordt door Vereniging Hendrick de Keyser verhuurd voor partijen en presentaties (tot 150 personen). Tijdens kantooruren tot circa 17:00 uur wordt gestreefd naar een zo gering mogelijke geluidsbelasting.

Er dient rekening te worden gehouden met enige gebruiksbeperkingen dan wel goede afspraken om eventuele geluidsoverlast - over en weer - te voorkomen. Een vloerbedekking in de vorm van tapijt wordt daarom op de verdieping verplicht gesteld. De ruimten zijn reeds deels gestoffeerd.

Oppervlakte: circa 195 m². 
Deelverhuur is eventueel bespreekbaar. Informeert u naar de mogelijkheden.

Locatie

Beeckestijn is goed bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich een directe busverbinding naar Amsterdam Centrum. Het NS-station Driehuis is op twee kilometer afstand gelegen. Op steenworp afstand van het koetshuis bevindt zich een groot (gratis)  parkeerterrein.