Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Rams Woerthe

Gasthuislaan 2, 8331 MX Steenwijk, OV

Huurprijs per maand
€ 485,- excl.
Rams Woerthe, Steenwijk
Huurprijs per maand
€ 485,- excl.
Beschikbaar per
direct
Bouwjaar
1899
Aantal kamers
1 kamers
Oppervlak
40 m2
Buitenruimte
0 m2
Rams Woerthe, Steenwijk

Kantoor houden in de Jugenstilvilla Rams Woerthe. De imposante Jugendstilvilla Rams Woerthe werd ooit gebouwd als woonhuis voor de steenrijke Jan Hendrik Tromp Meesters en deed vanaf 1918 tot 2016 dienst als gemeentehuis van de gemeente Steenwijkerland. De oude slaapvertrekken in de villa, waar recentelijk ook burgemeester en wethouders kantoor hielden, zijn te huur als kantoorruimten met gedeelde voorzieningen.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 485,-
Beschikbaar per
direct
Huisdieren
geen
Bijzonderheden
gelegen in een pand waar op de begane grond een museumhuis is gevestigd
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
40 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal badkamers
0

Indeling

Begane grond:
Entree via voormalige dienstentree bereikt u de overloop. De wanden van de overloop zijn beschilderd met gestileerde scènes van de landbouw en de graanoogst.

Eerste verdieping:
Royale overloop waaraan de diverse kantoorkamers gelegen zijn. Een van deze kamers is nog te huur:

  • Kantoor 2.7/2.8 (40 m²) bestaat uit twee aan elkaar geschakelde kamers en is aan de parkzijde gelegen. 

Op de eerste verdieping is een gedeelde pantry en één gedeeld toilet aanwezig. Een extra toiletgroep is gesitueerd op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich ook een vergaderruimte welke gebruikt kan worden door de huurders van de kantoren.