Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Onder de Boompjes 1C

Huurprijs per maand
€ 1.250,- excl.
Onder de Boompjes 1C
Huurprijs per maand
€ 1.250,- excl.
Beschikbaar per
01-08-2021
Bouwjaar
1500
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
90 m2
Buitenruimte
8 m2
Onder de Boompjes 1C

Het complex Achterstraat 2, Onder De Boompjes 1 bevat de voormalige doelengebouwen van de Sint Joris- en de Sint Sebastiaanschutterij. De gebouwen lagen naast elkaar op een terrein dat zich uitstrekte van de Achterstraat tot aan de stadsmuur. Achter de gebouwen waren de schietbanen waar de Jorisschutters zich bekwaamden in het schieten met de voet- of kruisboog en leden van het Sebastiaangilde met de handboog. Het gebouw werd gebruikt voor vergaderingen en de schuttersmaaltijden. In het complex zijn 4 appartementen en een bedrijfsruimte gesitueerd.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.250,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
01-08-2021
Huisdieren
Niet toegestaan
Bijzonderheden
Iedere woning heeft een fietsenberging en een deel van de gemeenschappelijke tuin.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
90 m2
Gebruiksoppervlak
120 m2
Woonoppervlak
90 m2
Buitenruimte(n)
8 m2
Externe bergruimte(n)
3 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
3
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, toilet
Aantal woonlagen
3
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Indeling
Betreft een appartement met drie verdiepingen in een gebouw met meerdere appartementen.


Begane grond:
Via de sfeervolle centrale galerij met oude hardstenen tegels komt u bij de entree van de woning. In de hal bevinden zich de garderobe, meterkast en een separaat toilet. De woonkamer met open keuken (27 m²) heeft een indrukwekkende hoogte met een hoge raampartij. Via de trap in de woonkamer is de vide te bereiken (12 m²) waar men prachtig uitkijkt over de woonkamer.

Eerste verdieping:
Via de overloop op de eerste verdieping bereikt u de  badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. De slaapkamer (20 m²) op deze verdieping is gekoppeld met twee openslaande deuren aan een naastgelegen kamer (9 m²). Op enkele balken zijn rankenschilderingen aanwezig.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is een ruime tweede badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Ook is hier een ruime slaapkamer (21 m²) gelegen. Een vlizotrap biedt toegang tot de ruime bergzolder.

Bijzonderheden:
Iedere woning heeft een fietsenberging en een deel van de tuin. Er kan geparkeerd worden op de achtergelegen parkeerplaats met een parkeervergunning.

Locatie:
In de historische binnenstad van Hoorn (N-H) op een markante plek aan de gracht, met het station op loopafstand. Alle winkels, restaurants, theaters, de jachthavens en het Markermeer bevinden zich op loopafstand.