Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Noorderhaven 106

8861 AR Harlingen, FR

Huurprijs per maand
€ 1.200,- excl.
Noorderhaven 106 Harlingen
Huurprijs per maand
€ 1.200,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1657
Aantal kamers
1 kamers
Oppervlak
0 m2
Buitenruimte
1 m2
Noorderhaven 106 Harlingen

Op een prachtige locatie in Harlingen is dit imposante pand met indrukwekkende gevels een goed voorbeeld van een groot industrieel complex uit de 17de eeuw, dat oorspronkelijk bestond uit twee grote pakhuizen en een koopmanshuis. Het pand ademt nog echt de pakhuissfeer. Door de grootscheepse restauratie zijn de met elkaar in verbinding staande pakhuizen omgetoverd tot drie stoere appartementen en een bedrijfsruimte aan de Roeperssteeg. Volgens het bestemmingsplan zijn de volgende functies voor de bedrijfsruimte opgenomen: arbeidsextensieve/ bezoekers extensieve bedrijven (loods, opslag, groothandel, transportbedrijf, ambachtelijk bedrijf) en arbeidsextensieve/ bezoekers intensieve bedrijven (showroom, galerie).

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.200,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Huisdieren
In overleg. Standaard zijn huisdieren niet toegestaan ivm overlast voor andere bewoners van een complex of hofje en de kwetsbaarheid van veel panden. In sommige gevallen maken we een uitzondering, bijvoorbeeld bij een geheel huis met een eigen entree (gee
Bijzonderheden
Unieke bedrijfsruimte in een industrieel pakhuis uit de 17de eeuw
Gemeentelijke bestemming: Centrum 2 Binnenstad en Veerhavengebied
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
0 m2
Gebruiksoppervlak
145 m2
Buitenruimte(n)
1 m2
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
2
Aantal woonlagen
1
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Indeling
Via de entree aan de Noorderhaven komt men in een grote karakteristieke ruimte van ca. 116 m2 met robuust balkenplafond. De historische toog in het achterste gedeelte geeft via een korte trap toegang tot de hal waar het gemeenschappelijke trappenhuis van de appartementen zich bevindt. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de pantry die toehoort aan de bedrijfsruimte. Daar is ook een toiletgroep met twee toiletten, een opstelplaats voor een vaatwasser, een gootsteen en een bovenkastje.


Bijzonderheden:
De bedrijfsruimte is voorzien van vloerverwarming.


Volgens het bestemmingsplan zijn de volgende functies voor de bedrijfsruimte opgenomen: arbeidsextensieve/ bezoekers extensieve bedrijven (loods, opslag, groothandel, transportbedrijf, ambachtelijk bedrijf) en arbeidsextensieve/ bezoekers intensieve bedrijven (showroom, galerie).

Locatie:
De Noorderhaven ligt in het historische hart van Harlingen. Watersporters kunnen hier hun hart ophalen. De wekelijkse markt en diverse winkels en horeca zijn op korte afstand gelegen. Het NS treinstation bevindt zich op 1 kilometer afstand. Voor het parkeren kan een parkeervergunning worden aangevraagd.

Heeft u interesse? Op www.hendrickdekeyser.nl vindt u onze huurvoorwaarden en informatie over het inschrijven als huurkandidaat. Vul vervolgens het inschrijfformulier in. Voor meer informatie of vragen mail naar huren@hendrickdekeyser.nl of bel 020-5210630.