Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Nieuwezijds Voorburgwal 75 sous

1012 RE Amsterdam, NH

Huurprijs per maand
€ 910,- excl.
NZVB
Huurprijs per maand
€ 910,- excl.
Beschikbaar per
01-12-2020
Bouwjaar
1634
Aantal kamers
1 kamers
Oppervlak
40 m2
Buitenruimte
0 m2
NZVB

Charmante kantoorruimte in het souterrain in één van de laatste drie overgebleven Amsterdamse Gildenhuizen ‘het Makelaers Comptoir’ in het centrum van de stad.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 910,-
Servicekosten
€ 25,-
Voorschot g/w/e
€ 200,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
01-12-2020
Huisdieren
Niet toegestaan
Bijzonderheden
Het pand heeft een lage plafondhoogte.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
40 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
1
Badkamervoorzieningen
nvt
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Alarminstallatie
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren

Het betreft een kantoorunit in het souterrain met eigen ingang in een gebouw waar zich meerdere kantoorunits bevinden. 

Dit gildehuis van makelaars werd in 1633 gebouwd op de plek van een ouder woonhuis. Het pand kreeg een pronkgevel in Amsterdamse renaissancestijl met veel banden en blokken van natuursteen. Op de begane grond bevindt zich nog de historische bestuurskamer waar op het plafond een houten beschilderde roos is aangebracht als symbool van vertrouwelijkheid en gepaste zwijgzaamheid betreffende zaken die ‘onder de roos’ (sub rosa) werden besproken.

Indeling

Souterrain:

Het kantoor in het souterrain is bereikbaar via de eigen entree aan de straatzijde. Via de entree komt u rechtstreeks in de open kantoorunit (31,5 m²) met hardstenen vloer, prachtige houtimitatie-afwerkingen,  betegelde haard en een vaste kast.  Vanuit deze ruimte is tevens een pantry, en de gang richting het toilet te bereiken.

Locatie:
Gelegen aan een drukke verkeersader dichtbij het Centraal Station zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving geldt betaald parkeren. Parkeergarage De Kolk is aan de overzijde gelegen.