Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Nieuwe Gracht 7 unit 1

2011 NB Haarlem, NH

Huurprijs per maand
€ 970,- excl.
Bedrijfsverzamelgebouw Nieuwe Gracht 7 Haarlem
Huurprijs per maand
€ 970,- excl.
Beschikbaar per
1-09-2020
Bouwjaar
1803
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
57 m2
Buitenruimte
0 m2
Bedrijfsverzamelgebouw Nieuwe Gracht 7 Haarlem

In dit statige rijksmonument Huis Barnaart, gebouwd in 1805, zijn kantoorunits gerealiseerd in het souterrain en op de eerste etage, op de bel-etage bevinden zich stijlkamers die gerestaureerd zijn ten behoeve van museaal gebruik en functionerend als bijzondere locatie voor Vereniging Hendrick de Keyser. Op de kapverdieping is een woning aanwezig.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 970,-
Servicekosten
€ 99,75
Voorschot g/w/e
€ 95,-
Glasverzekering
€ 5,-
Beschikbaar per
1-09-2020
Huisdieren
Niet toegestaan
Bijzonderheden
Op de bel-etage van het pand bevinden zich diverse representatieve zalen die door eigenaar Vereniging Hendrick de Keyser zullen worden ingericht als Museumhuis en daarnaast incidenteel verhuurd voor bijzondere gelegenheden (ontvangsten, vergaderingen, recepties). Deze zalen zijn tegen een gereduceerd tarief ook te huur door de gebruikers van het pand. De historische keuken die zich in het souterrain bevindt zal gebruikt worden als cateringkeuken voor de ontvangsten in de representatieve zalen. U kunt onder voorwaarden gebruik maken van de tuin.
Er is diverse overname van de vertrekkende huurder.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
57 m2
Gebruiksoppervlak
62 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Gemeenschappelijk trappenhuis met toiletten groep. Gemeenschappelijke fietsenstalling.
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren

Indeling
Via de gedeelde centrale voordeur onder het bordes komt u in de hal met marmeren tegels. De hal geeft toegang tot de drie kantoorunits, de historische keuken en het trappenhuis. Het trappenhuis leidt u naar de bel-etage, de kantoorunits op de eerste verdieping en de woning op de zolderverdieping. Unit 1 is een kantoorunit aan de grachtzijde van het souterrain.

Souterrain:
Kantoorunit 1 (circa 57 m²) heeft uitzicht op de Nieuwe Gracht en bestaat uit twee kamers die beide onafhankelijk van elkaar vanuit de hal toegankelijk zijn. De oude provisiekamer (36 m²) bezit veel vaste kasten. De oude provisiekamer is door een fraaie kwart ronde deur verbonden met de voormalige knechtkamer. In de bedstede van de deze kamer (21 m²) is een pantry met een koelkast en een vaatwasser aanwezig.  Er is een toiletgroep op verdieping  voor gemeenschappelijk gebruik.

Bel-etage: 
Deze verdieping bevat imposante klassieke stijlkamers en zal als Museumhuis worden ingericht door Vereniging Hendrick de Keyser. Daarnaast worden deze stijlkamers verhuurd voor diverse tijdelijke evenementen.

Bijzonderheden:
Contractperiode 5+ 5 jaar. Flexibele voorwaarden bespreekbaar.

Locatie:
Huis Barnaart bevindt zich op vijf minuten loopafstand van trein- (Haarlem CS) en busstation Haarlem en is rustig gelegen aan de rand van het historische centrum van Haarlem. U bereikt de Grote Markt met diverse restaurants met 10 minuten loopafstand.

Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage Stationsplein, of via betaald parkeren op de straat. Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein.