Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Meipoortstraat 59

6981 DJ Doesburg, GE

Huurprijs per maand
€ 850,- excl.
meippoortstraat 59, Doesburg
Huurprijs per maand
€ 850,- excl.
Beschikbaar per
Bouwjaar
1500
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
110 m2
Buitenruimte
0 m2
meippoortstraat 59, Doesburg

Dit gotische huis is prachtig gelegen in het centrum van het historische stadje Doesburg. Het werd gebouwd aan het eind van de 15de eeuw en heeft een laatmiddeleeuwse bakstenen trapgevel met gemetselde kruiskozijnen. Het voorhuis, met grote zolder, is geschikt om te gebruiken als atelier-, winkel- of kantoorruimte.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 850,-
Beschikbaar per
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
110 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

Indeling

Begane grond:

Het voorhuis (ongeveer 73 m²) heeft een historische sfeer door de ongekende hoogte van circa 5 meter, de glas-in-loodramen, het moer- en kinderbintenplafond, de muurstijlen met korbelen, de haard en de plavuizenvloer. Daarachter is een kleine hal met een tweede toegang en een toiletruimte. Berging.

Eerste verdieping:

Via een spiltrap bereikt u de insteekverdieping met eenvoudige pantry (circa 36 m²) met doorkijk naar beneden.

Tweede verdieping:

Bergzolder (ongeveer 60 m²) onder een imposante houten kap met originele spanten.

Bijzonderheden en locatie

Locatie:

Doesburg is een kleine stad met meer dan 150 rijksmonumenten en een leuk aanbod aan horeca en musea. Deze bedrijfsruimte ligt in het gezellige stadscentrum op steenworp afstand van een bushalte. Parkeren kan in het stadscentrum met vergunning. Het NS-station van het nabij gelegen Dieren bevindt zich op 11 (bus)minuten van Doesburg.