Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Markt 18

3142 GG Maassluis, Zuid-Holland

Huurprijs per maand
€ 850,- excl.
markt 18
Huurprijs per maand
€ 850,- excl.
Beschikbaar per
direct
Bouwjaar
1750
Aantal kamers
3 kamers
Oppervlak
76 m2
Buitenruimte
0 m2
markt 18

Inleiding Representatieve bedrijfsruimte op de tweede verdieping met drie prachtige kamers en een gedeeld gebruik van de moderne pantry op de eerste verdieping.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 850,-
Servicekosten
€ 25,-
Voorschot g/w/e
€ 125,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
direct
Bijzonderheden
Het betreft de tweede verdieping van het pand. De begane grond en 1ste verdieping zijn reeds verhuurd.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
76 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Gedeeld gebruik van pantry op 1ste verdieping.
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vrij parkeren

Indeling
Het huis heeft een asymmetrische plattegrond. Het pand telt vier verdiepingen, waarvan de vierde verdieping bestaat uit een grote bergzolder. De begane grond en eerste verdieping zijn in gebruik bij een huurder.


Begane grond:
Via een tochtportaal (3,75 m²) gescheiden door een glazen deur, bereikt u de ruime centrale hal voorzien van marmeren tegels. Hier bereikt u de deur met de trap naar de bovenliggende etage.

Eerste verdieping:

Trap naar de eerste verdieping. De overloop (12,5 m²) geeft toegang tot een pantry (13 m²) in de aanbouw.

Tweede verdieping:
De vaste trap komt uit op een overloop (11,5 m²) met de drie voormalige slaapkamers, respectievelijk een ruime voorkamer (20 m²), een kleiner kabinet (12,5 m²)  en een ruimte van (21 m²). Aan de achterzijde grenst een ruim toilet (5 m²) aan de overloop en de deur naar de trapopgang naar de zolder. De tweede verdieping heeft een beperkte verdiepingshoogte (2,25 m²) .

Locatie:
Maassluis is een prachtige stad en ligt aan de Nieuwe Waterweg. De dijk en de sluizen hebben eeuwenlang een belangrijke en strategische positie in de waterhuishouding van Delfland ingenomen. Het uiterlijk van het buitendijkse gedeelte van de stad is bepaald door de visserij, van oudsher de belangrijkste inkomstenbron van de stad.

De stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met de trein of de bus. Op korte loopafstand van dit pand bevindt zich een groot parkeerterrein en parkeren in heel Maassluis is gratis.