Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Korte Spaarne 15 B

Huurprijs per maand
€ 1.025,- excl.
Korte Spaarne 15 B
Huurprijs per maand
€ 1.025,- excl.
Beschikbaar per
1-2-2021
Bouwjaar
1630
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
53 m2
Buitenruimte
0 m2
Korte Spaarne 15 B

Vanuit dit heerlijke twee kamer-appartement in een voormalige bierbrouwerij heeft u een wijds uitzicht over het Spaarne.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.025,-
Servicekosten
€ 20,-
Voorschot g/w/e
€ 12,50
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
1-2-2021
Huisdieren
Niet toegestaan
Bijzonderheden
Er is een voorschot van € 12,50 voor water. Voor levering van gas en elektra sluit u zelf een contract af, deze kosten zitten niet in de huurprijs.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
53 m2
Gebruiksoppervlak
53 m2
Woonoppervlak
53 m2
Overige inpandige ruimte
4 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.
Aantal woonlagen
1
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Indeling
Het appartement bevindt zich in een complex met acht woningen. Het betreffende appartement is gelegen op de tweede etage.

Begane grond:
Via de gemeenschappelijke voordeur aan het Korte Spaarne komt u in een centrale hal met een klassieke ambiance door het hoge plafond (3 meter), ornamenten van stuc en een vloer van marmer. Ook zijn hier de gemeenschappelijke fietsenberging en een  privé latten berging (4 m²). De centrale hal is ook via de Spaarnwouderstraat bereikbaar via een tweede toegangsdeur. Via het gedeelde centrale trappenhuis komt u op de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

Binnenkomst op de tweede verdieping in de entreehal (3,5 m²). Aan de voorzijde de woonkamer met open keuken met een prachtig wijds uitzicht over het Spaarne. Het moer en kinderbintenplafond geeft de ruimte een robuuste uitstraling. Moderne badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Slaapkamer van 13,5 m².

Locatie:
In de Burgwalbuurt en aan het Spaarne, nabij het historische stadshart. Via de Gravestenenbrug komt u met de fiets of lopend aan de overzijde van het Spaarne om daar winkels, het ruime aanbod van café's en restaurants te bezoeken. Ook de Grote Markt met in de zomer de vele terrassen, is op loopafstand (10 min.). Bezoekers kunnen naast betaald parkeren op straat, ook parkeren in de parkeergarage de Appelaar die ook aan het Spaarne ligt. Centraal station is op fietsafstand (circa 10 min.). Met de trein bent u in circa 20 minuten op Amsterdam Centraal.