Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Koepoortstraat 26

6981 AT Doesburg, GE

Huurprijs per maand
€ 895,- excl.
voorgevel
Huurprijs per maand
€ 895,- excl.
Beschikbaar per
Bouwjaar
1500
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
115 m2
Buitenruimte
0 m2
voorgevel

Representatieve kantoorruimte in een fraai middeleeuws pand in het centrum van Doesburg. Circa 115 m² kantoorruimte gelegen op de parterre van dit fraaie laatgotische gebouw uit de 14e-15e eeuw. Koepoortstraat 26 ligt halverwege tussen het Raadhuis en de voormalige Koepoort. Dit laatmiddeleeuwse huis behoorde tot de meest aanzienlijke huizen van de stad.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 895,-
Beschikbaar per
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
115 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
1

Indeling

Aan de achterzijde grenst een woning, en op de etages bevinden zich twee bovenwoningen.  Deze woningen maken geen deel uit van hetgeen thans te huur wordt aangeboden.

Begane grond:

Entree, vestibule met meterkast en glazen pui, gang voorzien van granito-vloer met toegang tot een viertal kantoorruimten (circa 25 m², 17 m², 20 m² en 26 m²), waarvan één ruimte is voorzien van een pantry. In de gang zijn twee toiletruimten aanwezig. Droge opslagkelder bestaande uit twee ruimten, bereikbaar vanuit de gang middels twee entrees.

Bijzonderheden:

De ruimte waar de pantry zich bevindt is via een kleine trap bereikbaar (enkele treden). De kelderruimte is slechts als opslagruimte bruikbaar en is bereikbaar via een vrij steile trap.

Locatie:

Doesburg is een sfeervolle stad met meer dan 150 rijksmonumenten en een leuk aanbod aan horeca en musea. Deze kantoorruimte ligt in het gezellige stadscentrum. Parkeren kan in het stadscentrum met vergunning (maximaal één vergunning per adres), maar ook middels betaald parkeren. Het NS-station van het nabij gelegen Dieren bevindt zich op 11 (bus)minuten van Doesburg. Bushaltes zijn in de nabije omgeving te vinden.