Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Karwijhof 30

Huurprijs per maand
€ 737,- excl.
Karwijhof 30
Huurprijs per maand
€ 737,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1956
Aantal kamers
3 kamers
Oppervlak
63 m2
Buitenruimte
137 m2
Karwijhof 30

Nagele, geleden in de Noordoostpolder, is het enige dorp in Nederland dat volledig volgens de principes van het Nieuwe Bouwen in gebouwd. Terwijl de andere dorpen in de polder traditioneel werden gebouwd, ontstonden in Nagele moderne wederopbouwwoningen. De Karwijhof bestaat uit in totaal 32 woningen. De woningen zijn licht, hebben een voor- en achtertuin. Naast isolatie van de woning is er een PVT installatie aanwezig. Deze installatie bestaat uit PVT (photovoltaic thermic) panelen op het dak en een warmtewisselaar met een buffervat. PVT panelen zijn een combinatie van zonnepaneel en zonneboiler (watercollector). Hierbij wordt warmte (warmwater) en stroom in dezelfde collector opgewekt. Het water wordt gebruikt voor het voorverwarmen van het water voor huisgebruik en verwarming. De stroom wordt gebruikt voor het voeden van de luchtwarmtepomp. Op deze manier is elke woning zijn eigen energieleverancier.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 737,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Huisdieren
In overleg
Bijzonderheden
Ten behoeve van energiebesparing zijn er in deze woning diverse maatregelen getroffen en de woning is niet meer voorzien van een gasaansluiting.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
63 m2
Gebruiksoppervlak
73 m2
Woonoppervlak
63 m2
Overige inpandige ruimte
9 m2
Buitenruimte(n)
137 m2
Externe bergruimte(n)
9 m2
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, toilet
Aantal woonlagen
2
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vrij parkeren

Indeling
Recent gerenoveerde eengezinswoning met voor- en achtertuin.


Begane grond:
De entree (4 m²) geeft toegang naar de bergruimte (9,5 m²), separaat toilet (1 m²), en de ruime doorzon woonkamer (26 m²). Aan de achterzijde van de woning is de keuken (4,7m²) gesitueerd. De keuken, evenals de inpandige bergruimte, geven toegang tot de achtergelegen tuin (125 m²).

Eerste verdieping:
De overloop met waskast (4,2 m²) geeft toegang tot een slaapkamer (12 m²) met twee vaste opbergkasten, eerste slaapkamer (9,5 m²) met een vaste opbergkast en een badkamer (4,8 m² met wastafel, douche en toilet.

Locatie:
Gelegen in een modernistisch hofje met 32 doorzon arbeiderswoningen in wederopbouwdorp Nagele, een icoon van de Nederlandse wederopbouwarchitectuur. In Nagele is Museum Nagele gevestigd, waar de architectuur van het dorp centraal wordt gesteld. Ook heeft Vereniging Hendrick de Keyser in Nagele een Museumhuis, Huis Polman en een vestiging van Monument en Bed.

Nagele is ocirca 1 uur rijden van Amsterdam gelegen. Diverse (gratis) parkeerplaatsen in  de nabije omgeving.  In Nagele stopt bus 146 (Emmeloord-Dronten).