Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Karwijhof 27/28

Huurprijs per maand
€ 1.150,- excl.
Karwijhof 27/28
Huurprijs per maand
€ 1.150,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1956
Aantal kamers
7 kamers
Oppervlak
136 m2
Buitenruimte
274 m2
Karwijhof 27/28

Nagele, gelegen in de Noordoostpolder, is het enige dorp in Nederland dat volledig volgens de principes van het Nieuwe Bouwen is gebouwd. Terwijl de andere dorpen in de polder traditioneel werden gebouwd, ontstonden in Nagele moderne wederopbouwwoningen. De Karwijhof bestaat uit in totaal 32 woningen. De woningen zijn licht, hebben een voor- en achtertuin. Naast isolatie van de woning is er een PVT installatie aanwezig. Deze installatie bestaat uit PVT (photovoltaic thermic) panelen op het dak en een warmtewisselaar met een buffervat. PVT panelen zijn een combinatie van zonnepaneel en zonneboiler (watercollector). Hierbij wordt warmte (warmwater) en stroom in dezelfde collector opgewekt. Het water wordt gebruikt voor het voorverwarmen van het water voor huisgebruik en verwarming. De stroom wordt gebruikt voor het voeden van de luchtwarmtepomp. Op deze manier is elke woning zijn eigen energieleverancier.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.150,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Huisdieren
In overleg
Bijzonderheden
Deze woning bestaat uit twee samengevoegde woningen.
Ten behoeve van energiebesparing zijn er in deze woning diverse maatregelen getroffen en de woning is niet meer voorzien van een gasaansluiting.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
136 m2
Gebruiksoppervlak
156 m2
Woonoppervlak
136 m2
Overige inpandige ruimte
19 m2
Buitenruimte(n)
274 m2
Externe bergruimte(n)
9 m2
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
4
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, bad, toilet.
Aantal woonlagen
2
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vrij parkeren

Begane grond:
Entreehal (nr. 28) (4,1 m²) geeft toegang tot de inpandige berging (9,3 m²) en de ruime doorzon woonkamer (24,2  m²) met tv kamer (6,1 m²). Vanuit de woonkamer is een separaat toilet bereikbaar (2, 7 m²)  en een vaste kast (1 m²). De tussenmuur die voorheen de twee woningen van elkaar scheidde is deels doorgebroken waardoor er een open verbinding is gecreëerd. Een woonkamer (15,5 m²) is met een nog oorspronkelijke glazen pui gescheiden van de keuken (8,8 m²) met opbergkast (0,7 m²). Via de keuken is de bijkeuken (4,5 m²) bereikbaar waarin een oorspronkelijk lavet staat. Aan deze zijde van de woning is nog een ruime bergruimte (10,4 m²) en een separaat toilet (1,3 m²) gesitueerd. De opgang naar de eerste verdieping is in de oorspronkelijke entree (2,9 m²) van nr. 27 gesitueerd. De woning heeft een voor- en achtertuin (resp. 24 m² en 250 m²), in de achtertuin staat een berging

 
Eerste verdieping:

De overloop (9 m²) biedt toegang tot vier slaapkamers (11,9 m²), (5,8 m²), (10,7 m²), (5,9 m²) en twee badkamers, waarvan een met ligbad en dubbele wastafel (6 m²) en de andere badkamer (4,5 m²) met douche, wastafel en toilet. Op de overloop bieden meerdere vaste kasten opbergruimte.

Locatie:
Gelegen in een modernistisch hofje met 32 doorzon arbeiderswoningen in wederopbouwdorp Nagele, een icoon van de Nederlandse wederopbouwarchitectuur. In Nagele is Museum Nagele gevestigd, waar de architectuur van het dorp centraal wordt gesteld. Ook heeft Vereniging Hendrick de Keyser in Nagele een Museumhuis, Huis Polman en een vestiging van Monument en Bed.

Nagele is op circa 1 uur rijden van Amsterdam gelegen. Diverse (gratis) parkeerplaatsen in  de nabije omgeving.  In Nagele stopt bus 146 (Emmeloord-Dronten).