Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Huis Hoope

J.A. van der Goeskade 69, 4461 BJ Goes

Huurprijs per maand
€ 250,- excl.
Huis Hoope, Goes
Huurprijs per maand
€ 250,- excl.
Beschikbaar per
Bouwjaar
1651
Aantal kamers
1 kamers
Oppervlak
16 m2
Buitenruimte
0 m2
Huis Hoope, Goes

Werken in een idyllisch 17de eeuws pand met twee kantoorruimten van ieder 16,5 m² (inmiddels is er 1 verhuurd) en het medegebruik van een ontvangst/vergaderkamer (32 m²).  In 1651 gebouwd als kantoor voor de ‘Noordse Compagnie’, actief in de walvisvaart, later in gebruik als woning voor de brugwachter en recent het kantoor van de Stichting Maatschappelijke Belangen.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 250,-
Beschikbaar per
Bijzonderheden
€ 250 per kamer, (excl. servicekosten en energie)
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
16,5 m2
Overige inpandige ruimte
32 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
gedeelde keuken en toiletvoorziening

Indeling

Het pand bestaat uit vier verdiepingen; een kelder, een begane grond, een eerste verdieping en een zolder. Bij binnenkomst is er een middengang die uitloopt in een aangebouwde traptoren.

Begane grond:
De entree (1,5 m²) herbergt de meterkast en geeft toegang tot een diepe hal (6 m²) met aan weerszijde kantoorruimten (16,5 m²) met elk grote ramen aan de kadezijde. De ruimte rechts (nog beschikbaar) heeft een raam in de achtergevel en de ruimte links herbergt een oude waterpomp (verhuurd). Beide kantoorunits hebben een prachtig houten balkenplafond met moer- en kinderbinten en een vloer die bestaat uit mooie oude tegels. De hal geeft tevens toegang tot het trappenhuis en een ruime inloopkast (1,5 m²).

Kelder:
Bereikbaar zowel via de vaste trap als via een luik in de voorgevel. De kelder herbergt een archiefruimte (17 m²), een pantry (10 m²) en een voorruimte met een separaat toilet (totaal 4 m²).

Eerste verdieping:
Hier bevindt zich een historische bestuurskamer die geheel is ingericht als vergaderruimte (32 m²). Deze ruimte staat één keer per maand ter beschikking van de bestuursvergaderingen van Stichting Maatschappelijke Belangen. Hier bevinden zich twee vaste wandkasten (ieder 2,5 m²) die zijn ingericht als kast en pantry.

Zolder:
Deze ruimte (circa 15 m²) kan worden gebruikt voor opslag.

Bijzonderheden en locatie

1 kamer is reeds verhuurd. Er geldt een gedeeld gebruik van de vergaderruimte op de eerste verdieping.

Locatie:
Goes is zeer centraal gelegen op Zuid-Beveland. Er is een zeer divers aanbod aan winkels en horeca. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (NS trein en bus) en in de directe omgeving is er betaalde parkeermogelijkheid en vrij parkeren voor vergunninghouders.