Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Woonhuis

Hofje van Belois 3

Hofje van Belois 6, 3117 DS Schiedam, ZH

Huurprijs per maand
€ 762,- excl.
Schiedam, Hofje van Belois 3
Huurprijs per maand
€ 762,- excl.
Beschikbaar per
direct
Bouwjaar
1925
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
0 m2
Buitenruimte
0 m2
Schiedam, Hofje van Belois 3

Wonen in een hofje! Sfeervolle en lichte tweekamer hofjes-hoekwoning gelegen dichtbij de historische regentenkamer. Het rijksmonument is gebouwd in 1926 aan een trapeziumvormig gemeenschappelijk binnenterrein/ hofjestuin naar ontwerp van de architect A.Stahlie.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 762,-
Servicekosten
€ 17,50
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
direct
Huisdieren
In overleg
Bijzonderheden
45+
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
47 m2
Gebruiksoppervlak
47 m2
Woonoppervlak
47 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Externe bergruimte(n)
1 m2
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, handdoekradiator
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Gedeelde fietsenstalling, gemeenschappelijke hofjestuin
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vrij parkeren

Indeling
Poortdeur naar het hofje. Via de gemeenschappelijke tuin (circa 1.050 m²) komt u bij de hoekwoning. De woning is gelegen in een hofje met 36 hofjeswoningen en een historische regentenkamer.

Begane grond:
Entree in de gang (1 m²) met een deur naar de meterkast en een deur naar de woonkamer. Sfeervolle woonkamer (13 m²) met schouw, veel lichtinval en uitzicht op de gemeenschappelijke hofjestuin. Aan de achterzijde van de woonkamer is een tussenkamer (4,5 m²) die de woonkamer met de keuken verbindt. De keuken (4,5 m²) heeft een inbouwkookplaat op gas. Via de keuken is een doorgang naar het toilet en de trap naar de bovenverdieping.

Eerste verdieping:
De bovenverdieping is een open vliering met één slaapkamer (17,5 m²) en een dakkapel met ramen. De slaapkamerverdieping maakt een lichte en ruimtelijke indruk. Aan de voorkant, rechts van de trap, is een moderne badkamer (5,5 m²) met een dakraam gesitueerd. Deze is voorzien van een douche, wastafel, handdoekradiator en een wasmachine aansluiting. Onder het schuine dak naast de badkamer bevindt zich de cv-ketel .

Bijzonderheden:
Doelgroep 45 plus, geen inwonende kinderen en huisdieren toegestaan. Geen privé buitenruimte aanwezig.

Locatie:
Net buiten het centrum gelegen in de Schrijversbuurt, behorend bij de wijk 03 West. Het hofje is gelegen op loopafstand van het Julianapark. Nabij het Volkspark gelegen, waar aan de rand een zwembad is gevestigd. Goede verbinding naar de doorgaande wegen met de auto en gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Goede openbaar vervoer verbindingen en de bushalte is op korte loopafstand, bijvoorbeeld 126 richting Maassluis West en station Schiedam centrum. Het centrum van Schiedam kent een divers aanbod van winkels, horecagelegenheden, musea, theater en een supermarkt.