Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Hoe reageer ik op een te huur staande woning of bedrijfsruimte?

U kunt reageren op een te huur staande woning of bedrijfsruimte door rechtstreeks contact op te nemen met de afdeling Huurzaken via huren@hendrickdekeyser.nl. Wanneer u zich nog niet heeft ingeschreven in ons kandidatenbestand vragen wij u om ook het inschrijvingsformulier in te vullen. Wij verzamelen alle reacties en nodigen vervolgens een selectie geschikte kandidaten uit om de woning of bedrijfsruimte te bezichtigen. U ontvangt hierover telefonisch of schriftelijk bericht. (Zie ook ‘Wie komt er in aanmerking om een woning of bedrijfsruimte van de Vereniging te huren?')

In het inschrijfformulier vragen wij u een aantal bijlagen te uploaden met onder andere uw inkomensgegevens. Deze hoeft u pas in te sturen wanneer u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een woning of bedrijfsruimte. Om op een woning of bedrijfsruimte te reageren hoeft u geen lid van de Vereniging te zijn.