Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

In dit pittoreske straatje heeft de Vereniging drie monumentale panden. Hiervan is het middelste woonhuis beschikbaar. Historische gegevens over de eerste bouwactiviteiten op deze plek dateren uit de 14de eeuw. Charmant woonhuis met binnenplaats en een dwars geplaatst achterhuisje, grenzend aan het water van de Voorstraathaven.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.010,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Direct
Huisdieren
niet toegestaan
Bijzonderheden
Geschikt voor eenpersoonshuishouden of duurzaam samenwonend stel.
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
97 m2
Gebruiksoppervlak
97 m2
Woonoppervlak
97 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Buitenruimte(n)
11 m2
Externe bergruimte(n)
10 m2
Perceeloppervlak
109 m2
Indeling
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
3
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Indeling
 

Begane grond:

Bij binnenkomst treft u de hal met plavuizen (circa 9 m²). Via een trap met vier traptreden loopt u langs het trappenhuis (circa 2 m²)  en het separate toilet met wastafel (circa 1,5 m²). Aan de achterzijde is de eenvoudige keuken (circa 12 m²) gesitueerd die toegang geeft tot de binnenplaats (circa 11 m²) en het atelier in het achterhuis (circa 13 m²). Vanuit het atelier heeft u uitzicht over de Voorstraathaven.

Eerste verdieping

Vanaf de trap komt u op de woonverdieping van 20 m². Deze verdieping bestaat uit een grote ruimte waar een voorkamer en achterkamer zijn (er zijn geen deuren aanwezig). De voorruimte beslaat circa 8,5 m² en heeft uitzicht over de Grotekerksbuurt. De ruimte aan de achterzijde heeft een omvang van circa 12 m².

Tweede verdieping:

Via de trap komt u op de overloop ( 7,5  m²) met een douche. De aan de straatzijde gesitueerde slaapkamer (circa 6 m²) heeft een raam met uitzicht op de staat. Aan de achterzijde van het woonhuis is een grotere slaapkamer ( 9,5 m²) met authentieke inbouwkasten en uitzicht op de binnenplaats. 

Locatie:

In de historische binnenstad van Dordrecht is de Grotekerksbuurt op vijf minuten loopafstand van het winkelcentrum met onder andere een supermarkt en een bioscoop. Aan de havens zijn diverse restaurants gevestigd. Richting de Leuvenhaven, op 650 meter afstand, passeert u het stadhuis van Dordrecht. In de nabije omgeving zijn diverse parkeergarages zoals aan de Visstraat. Station Dordrecht bevindt zich op 16 minuten loopafstand.