Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Derde Ambachtsschool

Zwaardstraat 16, 2584 TX Scheveningen, ZH

Huurprijs per maand
€ 1.302,- excl.
Scheveningen, Zwaardstraat 16
Huurprijs per maand
€ 1.302,- excl.
Beschikbaar per
Bouwjaar
1931
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
148 m2
Buitenruimte
0 m2
Scheveningen, Zwaardstraat 16

Geregeld zijn er diverse lokalen beschikbaar in De Derde Ambachtsschool van verschillende afmetingen en met verschillende huurprijzen.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 1.302,-
Beschikbaar per
Bijzonderheden
Er wordt een voorschot van € 35,- /m2/jaar in rekening gebracht voor servicekosten en voorschot energie
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
71 - 147 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

De Derde Ambachtsschool in Scheveningen, ontworpen door Jan Duiker, is een hoogtepunt in de experimentele architectuur van het Nieuwe Bouwen uit de jaren dertig. Het gebouw heeft prachtige lichte ruimtes en wordt gekenmerkt door de toepassing van beton, glas en staal.

Het monument is in 1998 zorgvuldig gerestaureerd en teruggebracht in oude staat. De 22 voormalige (klas)lokalen, verdeeld over drie lagen, worden als zelfstandige kantoorunits/ atelierruimten/ werkplekken verhuurd. 

Beschikbaar: 

2.07 / 2.08: 136 m² op de tweede verdieping

018C:          70,5 m2 op de begane grond

Indeling

De units zijn standaard voorzien van Gispen lampen, luxaflex en een marmoleum vloer. Soms met pantry voorziening en toilet.

U kunt 24 uur per dag gebruik maken van het gehuurde met onbeperkte toegang tot de school en het afgesloten parkeerterrein. Tijdens kantooruren is er een huismeester in het gebouw aanwezig.

De genoemde huurprijs is voor één kantoorunit en inclusief twee (vaste) parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein naast het gebouw. Ook voor bezoekers is er parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe omgeving van het gebouw is er voldoende ruimte voor (betaald) parkeren en geldt het vergunningengebied.

Bijzonderheden en locatie

Centraal gelegen op een rustige locatie in Scheveningen, dicht bij het strand en de haven. De Zwaardstraat is bovendien uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Haltes voor tramlijn 1 en 11 (halte Duinstraat) en buslijn 22 bevinden zich op korte loopafstand.
De getoonde foto’s zijn indicatief voor de verschillende kantoren.

Oppervlakte: vanaf 148 m².
Huur: € 110 / m²  (exclusief g/w/e en glasverzekering).
Voorschot elektra, water, gas: € 15,- per m² per jaar.
Voorschot servicekosten: € 20,- per m² per jaar.