Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
Bedrijfsruimte

Boothstraat 2A

Huurprijs per maand
€ 2.850,- excl.
Boothstraat 2A
Huurprijs per maand
€ 2.850,- excl.
Beschikbaar per
1 juli 2021
Bouwjaar
1666
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
240 m2
Buitenruimte
60 m2
Boothstraat 2A

Dit pand werd in 1861 gebouwd als stal en koetshuis bij Janskerkhof 16. Het pand heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan ca. 30 werkplekken. De pantry is in de voormalige paardenstal en grenst direct aan een fraaie tuin. De kantoorruimte is modern afgewerkt met behoud van bijzondere details.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 2.850,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
1 juli 2021
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
250 m2
Buitenruimte(n)
60 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
2
Voorzieningen
Tuin
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren

Indeling
Verdeeld over twee verdiepingen biedt deze kantoorlocatie werkplekken aan ca. 30 mensen. Op de begane grond ligt, aan een fraaie stadstuin, de pantry en de toiletgroep.


Begane grond:
Entreeportaal (12 m²) aan de Boothstraat, grote open ruimte van 57 m², met achterin de voormalige paardenstalling met waterpomp, nu toiletgroep en pantry (16 m²) en kantine (22 m²).
Trapopgang naar eerste verdieping.


Eerste verdieping:
Grote open ruimte (97 m²) onder de kap met balken in het zicht. Aan de voorgevel zijn twee separate kantoorruimten (15 m² en 12 m²)
 

Bijzonderheden:
Daglicht via grote dakramen en ramen aan de voor- en achtergevel.

 

Locatie:
De Boothstraat ligt in het centrum van Utrecht en ligt om de hoek bij het Janskerkhof. Het pand is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Betaald parkeren is in de directe omgeving mogelijk.