Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Prachtig ruim en sfeervol kantoor (15 kamers) in het historische rijksmonumentale Doelencomplex (1615) in hartje centrum Hoorn, met zeven parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand (excl.)
€ 4.825,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
1-07-2020
Huisdieren
Niet toegestaan
Bijzonderheden
Bestemming: dienstverlening
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
561 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
7 parkeerplaatsen (1 voor HdK), brandmeldinstallatie, alarminstallatie en diverse zaken (lampen, vloerafwerkingen, gordijnen, fietsenstalling etcetera) ter overname
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
Parkeren eigen terrein

Indeling
Het complex Achterstraat 2 - Onder De Boompjes 1 bevat de voormalige doelengebouwen van de Sint Joris- en de Sint Sebastiaanschutterij. De gebouwen lagen naast elkaar op een terrein dat zich uitstrekte van de Achterstraat tot aan de stadsmuur. Achter de gebouwen waren de schietbanen waar de Jorisschutters zich bekwaamden in het schieten met de voet- of kruisboog en leden van het Sebastiaangilde met de handboog. Het gebouw werd gebruikt voor vergaderingen en de schuttersmaaltijden. Momenteel bevinden zich in het complex vier appartementen en een bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte wordt thans te huur aangeboden

Begane grond:
Entree via de historische poort met beeldengroep die verwijst naar de oorspronkelijke functie. Sfeervolle entreehal met harsteen plavuizen. Ruime (ontvangst)ruimte (38 m²), gekoppeld middels dubbele openslaande deuren aan een tweede ruimte die is voorzien van een stucplafond (32 m²).
Kantoorkamer aan de achterzijde met stucplafond (38 m²). De tussenwand tussen de laatst genoemde ruimtes is desgewenst te verwijderen waardoor een grote ruimte ontstaat. Ruime keuken. Toiletgroep. Twee kleinere kantoorkamers (14 en 26 m²). Via een trap is een zeer ruime representatieve ruimte bereikbaar (59 m²).


Eerste verdieping:

Via de eikenhouten spiltrap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich zeven kamers (14,15,15,17, 20, 28 en 41 m²) en een toiletgroep.

Tweede verdieping:
Drie kantoorkamers (14, 15 en 49 m²), opbergzolder (geschikt als opslag met beperkte vloerbelasting).

Zolder:
Zolderruimte, geschikt als opslag met beperkte vloerbelasting.

Kelder:
Kelderruimte (25 m²), enkel geschikt als berging, deels stahoogte.

Circa 561 m2 vvo / 784 m2 bvo.

Bijzonderheden:
Bij het object zijn zeven parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Onderhoudscontracten voor diverse installaties dienen door de huurder te worden afgesloten.

Locatie:
In de historische binnenstad van Hoorn (Noord-Holland), met het station op loopafstand. Alle winkels, restaurants, theaters, de jachthavens en het Markermeer bevinden zich op loopafstand.